logopediepraktijk_hattem
Telefoonnummer: 038 4446905

Coronavirus

Vanaf maandag 18 mei 2020 zijn wij weer met beleid gestart met het behandelen van cliƫnten in de praktijk. Wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Voorafgaand aan de afspraak zal er triage plaatsvinden en we vragen je te houden aan de maatregelen coronavirus.

Lees bericht

Cursus KOE

Op 21 januari en 4 februari heeft Geke de cursus KOE gevolgd en het certificaat hiervoor behaald. KOE staat voor training kauw, observatie en evaluatie instrument. Deze cursus komt van pas bij de specialisatie van Geke als pre-logopedist.

Lees bericht

Cursus Prompt

In oktober 2018 hebben Geke en Marga beide Prompt 1 gevolgd en hun certificaat hiervoor behaald. Dit is een tactiel-kinesthetische behandeltechniek voor de therapie van spraakmotorische problemen.

Lees bericht

Dag van de logopedie 6 maart 2017!

Slikken is niet voor iedereen een feestje! Dag van de Logopedie vraagt aandacht voor slikproblemen Niet naar een verjaardagsfeestje durven, omdat je bang bent dat je je in een stukje taart of een slok koffie verslikt. Elke avond spanning aan de keukentafel omdat je kind niet goed kan slikken en daardoor weigert te eten. Slikproblemen […]

Lees bericht

Bijscholing 2016

Marga heeft zich in 2016 verder verdiept in spreek- en zangstemmen. Zij volgde de cursus ‘CVT (Complete Vocal Technisque) in de logopedische behandeling’ en de individuele cursus van CVT (gericht op de zangstem). Daarnaast volgde Marga de ‘Basiscursus dyslexie PO: praktisch van A tot Z. Marga ging op herhaling bij de Basiscursus OMFT. Voor 2017 […]

Lees bericht